Sponsorer

Kunstkort til støtte for Hjerne for kunst

Vi har inngått et unikt samarbeid med kunstneren Kjersti Munkejord Lamb. https://www.kjerstimunkejordlamb.no/ Hun lager kunstkort til støtte for Hjerne for kunst sitt arbeid. Disse kortene kan kjøpes i pakker med 4 ulike og koster 229 kr. Kortene kan kjøpes på trekningen 10 april, samt ved direkte henvendelse til oss. Tekst på kort: Kort 1: Tenk om jeg Les mer..

Fotograf Joachim Steinbru er med på laget!

Hjerne for kunst har vært så heldig å få fotograf Joachim Steinbru med på laget! Fotograf Joachim Steinbru jobber med dem som brenner for kreativitet, innovasjon, teknologi og positivitet. Han er en prisbelønnet reklame- og eventfotograf som jobber med noen av de største bedriftene og navnene i Norge. I tillegg til fotograferingen så driver han Les mer..

Nordic Choice Hotels Region Stavanger – Samarbeidspartner

Hjerne for kunst og LHL Hjerneslag Ung Rogaland er så heldig å ha Nordic Choice Hotels, region Stavanger som samarbeidspartner! Nordic Choice Hotels, Region Stavanger, ønsker alle hjertelig velkommen til Stavanger regionen og ett av 7 hoteller. Sjekk ut vidoen for et nærmere innblikk på hva de har å tilby. https://www.youtube.com/watch?v=CryxFkA1Aqk&feature=em-upload_owner Les mer..

Neo Galleri sponser førjulsmoro

Neo Galleri i Stavanger har donert to kunstglass på stett av Knapstad Glass, verdi 1900kr.  24 desember kl 12  trekker vi en heldig vinner blant dere som kjøper kunstlodd i desember. Pris per kunstlodd er 100kr. SMS til Janette på  97579559 eller Ellen på 47027430 Email:  hjerneslag.ungrogaland@lhl.no  Galleri G i Sandnes, Neo Galleri i Stavanger Neo galleri  holder til Les mer..

Kunstlodd og plakater er trykket av Kai Hansen Trykkeri

Kai Hansen Trykkeri i Stavanger har trykket plakater og lodd. Kjempebra service! Fra 1. desember kl 11:00 kan kunstlodd kjøpes via, www.hjerneforkunst.no., på Galleri G i Sandnes, og Neo Galleri i Stavanger  Kunstlodd koster 100kr per stk. Lodd selges i perioden 1. desember – 15. mars. PS. Begrenset antall lodd. Alle som kjøper kunstlodd i desember Les mer..

Norengros Kjosavik er med på laget!

Fikk en kjekk mail fra Norengros Kjosavik i morges. De ønsker å støtte oss med diverse matriell til åpningen av kunstutstillingen  (alle kunstverkene som er i kunstlotteri/auksjon) på Galleri G i Sandnes  den 27. januar og trekningen/minikonserten 10.april. Hurra! Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros’ omfattende produktspekter gjør Les mer..

Ringnes i Stavanger

Hurra! Ringnes i Stavanger støtter oss med Eplemost. Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Ringnes leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og  er stolte av å ha mange sterke merkevarer! Les mer..