Galleri G v/Ruben Thuv står for utstillingen av kunstverkene i lotteriet/auksjonen

Program for kunstlotteriet

27. januar kl. 14:00:  Velkommen til Galleri G i Sandnes og offisiell åpning av utstilling av kunstverkene som er i kunstlotteriet og auksjonen. Jan Rune Holdhus er konferansier og vil gjøre et stand-up show. Det vil også bli musikalske innslag med Jan Rune Holdhus og Toni Gundersen.

28. januar:  Alle kunstverkene er utstilt på Galleri G i Sandnes til kl 18:00 .

15. mars:  Kunstlodd selges t.o.m 15 mars.

10. april kl 18:00:  Alle kunstverkene på plass igjen i Galleri G.
10. april kl 19:00: Trekning og minikonsert i Vitenfabrikken kl 19:00 (rett over gata for Galleri G) . Jan Rune Holdhus er konferansier og vil gjøre et stand-up show. Det blir også musikalske innslag med Jan Rune Holdhus,Toni Gundersen, Elin Furubotn og Hanne Vasshus.

 

Galleri G holder til i Erling Skjalgsonsgate 10 i Sandnes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *