Norengros Kjosavik er med på laget!

Fikk en kjekk mail fra Norengros Kjosavik i morges. De ønsker å støtte oss med diverse matriell til åpningen av kunstutstillingen  (alle kunstverkene som er i kunstlotteri/auksjon) på Galleri G i Sandnes  den 27. januar og trekningen/minikonserten 10.april. Hurra!

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros’ omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – Alt du trenger på ett sted. Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 37 engrosbutikker. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

https://www.norengros.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *