Hanne Vasshus – sang

Vi er så heldige å ha Hanne Vasshus med oss også!

Hanne Vasshus lever og ånder for denne magiske kunstformen, og stortrives på scenen Noen ganger opptrer hun alene, andre ganger sammen med flere, det varierer fra setting til setting og  kommer an på hvilket prosjekter hun opptrer med.

Hovedprosjektet er Prøysens Kvinne. Dette er et Stavanger-basert band som byr på en musikalsk vandring i Alf Prøysens spennende univers med kjærligheten i fokus. Ja for Prøysen er faktisk mer enn de folkekjære visene alle så godt kjenner.Hun tar  her for seg både de kjente og ukjente melodiene. Alt blandes sammen til en potpurri av folk, jazz, kabaret, country og masse annet deilig krydder så lenge det tjener sangens formål. I Vasshus sitt Prøysen-land  er det både morsomt, trist, herlig og variert. (Tekst og bilde fra Rogalyd.no)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *